bootstrap builder

Huidverbetering behandelingen

Onderliggende huidproblemen zoals acne, fijne lijntjes, grove poriën, (acne)littekens,, pigmentvlekken worden met huidverzorging niet opgelost. Dit gebeurt enkel bij huidverbetering.
De specialistische behandelingen zijn dan gericht op het herstellen en verbeteren van de kwaliteit van de huid. Bij huidverbetering worden verfijndere ingrediënten gebruikt in een hogere concentratie. De werking van huidverbetering vindt dieper in de huid plaats waardoor natuurlijke huidprocessen positief worden beïnvloed.

Meso Vytal | €41,50

Huidverbetering behandeling

Een unieke en efficiënte schoonheidsbehandeling op basis van een techniek voor huidverbetering. Het is een veilige, eenvoudige en snelle manier om de huidcellen een oppeper te geven. Met behulp van heel veel kleine naaldjes worden microkleine gaatjes in de bovenste huidlaag gemaakt. Hierdoor kunnen de zorgvuldig uitgebalanceerde hoogactieve werkstoffen naar de diepere huidlagen worden getransporteerd.€18,50 Tijdens een behandeling 

AHA Fruitzuurbehandeling | €41,-

Huidverbetering behandeling

Perfecte behandeling voor een fijner en jonger huidbeeld. De bovenste huidlaag en de verhoorning worden losgeweekt. Stimuleert de natuurlijke vernieuwing van de huid.€18,50 Tijdens een behandeling
€165,-  Kuur van 5x

Microdermabrasie  | €60,90

Huidverbetering behandeling

Microdermabrasie is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen van het gezicht, die celvernieuwing tot doel heeft. Laagjes dode huidcellen worden verwijderd en een nieuwe huid verschijnt. De doorbloeding van je huid wordt geactiveerd alsmede de aanmaak van collageen. Tevens word Acne, littekens, donkere kringen en huidverslapping, pigmentstoringen, dode huidcellen, lijntjes en rimpels en verstopte poriën aangepakt. Verder heeft het ook een reinigende werking voor je huid.

€25,50 Tijdens een behandeling 
€235,-  Kuur van 5x