bootstrap slideshow

Lichaamsbehandelingen

Geef uw lichaam eens wat anders, zoals een heerlijke lichaamsbehandeling. Geniet van een heerlijke scrub, een massage of een pakking. Een weldaad voor lichaam en geest. De behandeling laat uw lichaam herstellen van stress, vermoeidheid en spanningen. Uw lichaam en geest krijgen meer energie en de huid wordt gestimuleerd om er beter uit te zien. De behandeling werkt ontgiftend, de circulatie van uw lichaam wordt verbeterd, en de behandeling werkt erg ontspannend. Voor een totaal wellness gevoel!

Infraroodpakking | 30 min. €12,50

Lichaamsbehandeling

Een diepwerkende en ontspannende ervaring voor de spieren. Infrarood heeft een positieve uitwerking op het gehele lichaam en is geschikt voor jong en oud! Een diepwerkende en ontspannende ervaring voor de spieren. Infrarood heeft een positieve uitwerking op het gehele lichaam voor jong en oud.

- Het bevorderd de afvoer van afvalstoffen
- Ontspant
- Stimuleert de vetverbranding
- Bevordert het immuunsysteem
- Soepele gewrichten
- Goede huidfunctie
- Goede nachtrust
- Verbeterd de elasticiteit van het collageenweefsel
- Verbeterende doorbloeding
 

€50,- 30 min. kuur 5x
€95,- 30 min. kuur 10x 

Wilt u gebruik maken van onze douche, incl. handdoek,  douchegel en bodymilk €5,- extra.

Algenpakking | 60 min. €34,50

Lichaamsbehandeling

Algen zijn zeeplanten die veel actieve bestandsdelen van de zee in hun cellen hebben opgeslagen. De vitaminen, mineralen en sporenelementen zijn voor
het menselijk lichaam erg belangrijk, omdat ze allerlei lichaamsprocessen op gang brengen. 

Incombinatie met infraroodpakking
€12,50 extra

Cacaopakking | 60 min. €34,50

Lichaamsbehandeling

Chocoladetherapie is bovendien gekend door een afslankende, verstevigende werking. Endorfine stimuleert vetafbraak en zorgt daardoor voor silhouetverbetering, serotonine prikkelt uw zintuigen en geeft een heerlijk gevoel van welzijn (happy hormoon), waardoor stress effectief vermindert. Deze warme en vooral zachte puur plezierige cacaopakking is genot voor lichaam en geest.

In combinatie met infraroodpakking
€12,50,- extra

Bodyscrub | €12,50

Lichaamsbehandeling

Scrubben is goed voor je huid. Met een scrub worden de dode huidcellen goed verwijderd, wordt je huid weer superschoon en de doorbloeding gestimuleerd. Hydraterende verzorgings-producten zoals een bodylotion of crème worden na het scrubben beter opgenomen. De huid voelt daardoor soepel en verzorgd aan.

Rugmassage | €29,50

Lichaamsbehandeling

De nek- schouder- rugmassage is zeer geschikt voor mensen die een kantoorbaan hebben. Het hoofddoel is het verbeteren van de lichamelijke functies en het verminderen van vermoeidheid en stress. Het werkt uitstekend tegen hoofdpijn, rugpijn en een stijve nek. Zeer lekker in combinatie met de infraroodbehandeling.

Relaxmassage | €50,00

Lichaamsbehandeling

De relaxmassage vermindert vermoeidheid, helpt u ontspannen en bouwt uw energie weer op. Meestal gaat het hier om een zachtere massage, maar
als klant kunt u hierin ook zeker uw voorkeur aangeven. (rug/nek/schouders/benen/armen)

Hotstonemassage | 50,00

Lichaamsbehandeling

Een hotstone massage is een massage van het lichaam met stenen van ngeveer 45 graden celsius. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel. Dit is extra effectief. Een hotstone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.