Lichaam & Wellness

Midden in de drukte van alle dag, vergeten we vaak te ontspannen.
TREATMENTS streeft er naar om de mooiste en meest bijzondere behandelingen weer onder de aandacht te brengen. Waan je voor even in een totaal andere wereld. De behandeling laat uw lichaam herstellen van stress, vermoeidheid en spanningen. Uw lichaam en geest krijgen meer energie en de huid wordt gestimuleerd om er beter uit te zien. De huid word behandeld met de traditionele treatments producten.


Mahayana treatment 75 min | €65,- 

Wellness behandeling


Ervaar het oude Bhutan met onze Mahayana Treatment. Tijdens deze behandeling word je gereinigd en gemasseerd met de Warme mani stones. Na de reiniging en de massage wordt jouw huid verzorgd met de verzorgende Mahayana producten zodat je als herboren onze salon verlaat. 

Muyuni treatment 75 min | €65,- 

Wellness behandeling


Tijdens onze traditionele Uyuni Treatment wordt er behandeld met Uyuni bundeltjes. Dit zijn bundeltjes gevuld met zout afkomstig uit de Salar de Uyuni. Met deze bundeltjes worden je spieren los gemasseerd. Er wordt gescrubd met een lavaklei gecombineerd met een pakking.
Tevens wordt de huid verzorgd met de traditionele uyuni verzorgingsproducten 

Cylon treatment 75 min | €65,- 

Wellness behandeling


Tijdens deze behandeling wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van sheabutter, wat voedend is voor de huid. Naast een reiniging met shower foam en een massage met sheabutter, word je ook gescrubd met een milde seasalt bodyscrub. Het enige dat overblijft is een zijdezachte huid. 

Rug 30 min | €29,50  

Massage & reiniging


De nek- schouder- rug massage is zeer geschikt voor mensen die een kantoorbaan hebben. Het hoofddoel is het verbeteren van de lichamelijke functies en het verminderen van vermoeidheid en stress. Het werkt uitstekend tegen hoofdpijn, rugpijn en een stijve nek. Zeer lekker in combinatie met de infraroodbehandeling. Tijdens deze rug behandeling word de huid gereinigd en een ontspannende rugmassage.

Rug 60 min | €50,- 

Rugmassage, reiniging & scrub 


De relax rugmassage vermindert vermoeidheid, helpt u ontspannen en bouwt uw energie weer op. Meestal gaat het hier om een zachtere massage, maar als klant kunt u hierin ook zeker uw voorkeur aangeven. Tijdens deze behandeling word je gereinigd daarna een heerlijke scrubt en een ontspannende rug massage

Hotstone 60 min | €50,- 

Massage


Een hotstone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden celsius. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel. Dit is extra effectief. Een hotstone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

Infraroodpakking 30 min | €17,50


Een diepwerkende en ontspannende ervaring voor de spieren. Infrarood heeft een positieve uitwerking op het gehele lichaam en is geschikt voor jong en oud! Een diepwerkende en ontspannende ervaring voor de spieren. Infrarood heeft een positieve uitwerking op het gehele lichaam voor jong en oud.

Het bevorderd de afvoer van afvalstoffen/ Ontspant/ Stimuleert de vetverbranding/ Bevordert het immuunsysteem / Soepele gewrichten / Goede huidfunctie / Goede nachtrust / Verbeterd de elasticiteit van het collageenweefsel/ Verbeterende doorbloeding 

© Copyright 2020 Maud Barriel

Built with Mobirise css site templates