build a site for free

 Wellness behandelingen 

Midden in de drukte van alle dag, vergeten we vaak te ontspannen. TREATMENTS®streeft er naar om de mooiste en meest bijzondere behandelingen weer onder de aandacht te brengen. Waan je voor even in een totaal andere wereld en laat je terugvoeren naar het oude Ceylon, Bhutan, Japan of Salar de Uyuni met de traditionele TREATMENTS® behandelingen én producten. De eeuwenoude behandelingen met ieder haar eigen producten nemen je mee terug in de tijd en brengen oude rituelen en gebruiken weer tot leven. Met maar liefst vier varianten is er altijd een traditionele Treatment die bij jou past. Alle producten van TREATMENTS® zijn van hoogwaardige kwaliteit en compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën. Op deze manier kan je na jouw bezoek in onze salon óók nog thuis genieten en het ontspanmoment opnieuw ervaren. 

Mahayana 90 min | €75,- 

Wellness behandeling


In de Mahayana Treatment steken we dit oude ritueel in een nieuw jasje. Nodig uzelf uit om deze bijzondere reis naar de Tiger Nest Temple met u mee te maken. Geniet van een mystieke massage met warme Mani Stones en een uniek reinigende en hydraterende lichaamspakking gebaseerd op oude Bhutaanse tradities.

Mahayana 90 min | €75,-

Wellness behandeling


Nodig uzelf uit de dagelijkse beslommeringen even te laten voor wat ze zijn. Laat uzelf even wegdromen naar een van de drijvende eilanden in het Titicacameer en verras ze door deze bijzondere behandeling met warm zout, warme olie, warme Uyuni Bundles en warme compressen en laat ze genieten van de warme weldaad van Bolivia.

Mahayana 90 min | €75,- 

Wellness behandeling


In de Shinshiro Treatment hebben we de oude en nieuwe gebruiken en rituelen samen laten komen. Nodig uzelf uit om u onder te laten dompelen in deze eeuwenoude en bijzondere Treatment. Laat uzelf even wegdromen naar de groene rijstterrassen tegen de heuvels en verras ze met deze bijzondere combinatie van een heerlijk ontspannend reinigingsritueel en een stevige massage op traditionele Japanse wijze.

Ceylon 90 min | €75,- 

Wellness behandeling


Neem uzelf even mee naar dit prachtige groene eiland, waar de mooie samensmelting van culturen en gebruiken alleen maar evenwicht, rust en reinheid uitstralen. Droom even weg naar de mooie grottempels in Dambulla en geniet van de verborgen, authentieke weldaad van het mooie Ceylon.

 


 


Copyright (c) 2019 Maud Barriel