GEZICHTS BEHANDELINGEN

klassieke

90 min.

Klassieke gezichtsbehandeling

De schoonheidsbehandeling begint met een oppervlakkige reiniging, gevolgd door een dieptereiniging. Dit ritueel bereidt de huid voor op de rest van de behandeling en garandeert een optimale opname van de werkstoffen. Tevens worden onzuiverheden verwijderd de wenkbrauwen worden gemodelleerd een heerlijke gezicht hals decolleté massage en masker en afsluitend met een dag of nacht crème.


Reinigen - epileren - peeling - verwijderen onreinheden - masker - massage - afsluitende verzorging 

Reiniging

60 min.

reinigings gezichtsbehandeling 


De schoonheidsbehandeling begint met een oppervlakkige reiniging, gevolgd door een dieptereiniging. Dit ritueel bereidt de huid voor op de rest van de behandeling en garandeert een optimale opname van de werkstoffen. Tevens worden onzuiverheden verwijderd de wenkbrauwen worden gemodelleerd, een masker en afsluitend met een dag of nacht crème.Reinigen - epileren - peeling - verwijderen onreinheden - masker - afsluitende verzorging 

Forty+Filling

90min.

Forty+Filling system 


effect: helpt fijne lijntjes en rimpels te verminderen, een jonge, frisse huid


Een vernieuwende behandeling die zorgt voor een direct zichtbare verbetering van de huidstruktuur. Het werkt tegen de eerste tekenen van hormonale huidveroudering, in de loop der jaren verliest de huid zijn elasticiteit wordt dunner en vertoont de eerste tekenen van lijntjes en rimpels met deze behandeling voel je dat je huid jonger wordt.

Reinigen - epileren - peeling - AHA- masker - filling-systeem - ultra lift - massage - afsluitende verzorging 

Hyaluronic 

90min.

Hyaluronic skin care treatment

Effect; verzachtend. Verstevigend, ondersteunend hydrateren en anti aging. 

Deze huid verbeterende behandeling op basis van hyaluron is geschikt voor bijna alle huidtypes en alle leeftijden. Met als resultaat een strakke, gladde en zachte huid. In deze behandeling wordt een speciaal Detox Masker ingezet, dat niet alleen een ontgiftende werking heeft maar ook alle onreinheden uit de huid opzuigt. De hyaluron stimuleert de huideigen productie van collastine en elastine.

Reinigen - dieptereiniging - detox mask - tonic - ampul – masker – massage - afsluitende verzorging

Stam-cell

75 min.

Ultimate stam cell treatment 

Effect: versterkt, jeugdig en vitaal en ziet er egaal, glad en stevig uit. 

De ultimate stam cell behandeling is een intensieve behandeling om de huid langer in een jeugdig stadium te houden. Een heerlijke en een ontspannen huid vernieuwende salonbehandeling. Het natuurlijke stamcel-extract van de Alpenroos dit heeft een ideaal effect op de huideigen stamcellen en verbetert het regeneratieproces van de huid.


Reiniging - epileren - peeling - neutraliseren - serum - ultra lift - masker - massage - afsluitende verzorging

Cacao power

90min.

Cacao power face treatment
 .

Effecf: vocht regulerend, verstevigend cacao power face treatment is een luxe.

Wellness behandeling met een schoonheidseffect voor lichaam en geest. De producten van deze gezichtsbehandeling zijn gebaseerd op de meervoudig werkzame ingrediënten van de cacaoboon. De verleidelijke geur van chocolade heeft een positief effect: het verbetert het humeur en geeft een gevoel van zelfgenoegzaamheid en luxe.


Reinigen - epileren - peeling - verwijderen onreinheden – ampul – gelmasker - massage 

Winter time

90min.

Winter time treatment 
 
Effect: verminderd irritaties, werkt rustgevend, kalmerend, vochtregulerend en verbeterd de huidelasticiteit.


Winter time treatment is een weldadige anti-stress winter behandeling voor lichaam en geest. Het heerlijke aroma van kaneel en vanille verbetert het fysieke, emotionele en mentale welzijn. De heerlijke geuren herinneren aan ontspannen momenten, ze geven een gevoel van totale ontspanning. Een zachte reiniging die de doorbloeding stimuleert, verzorging met een waardevolle olie en een heerlijke geurbeleving. De huid ziet er weer fris, zacht en stralend uit!


Reinigen - epileren - peeling - verwijderen onreinheden - ampul - masker - massage

White tea

90min.

White tea treatment
 

Effect: kalmerend, rustgevend, vochtregulerend, verbeterd huidelasticiteit. 

Een is een heerlijke luxe wellness beleving met de extracten van Witte Thee. Het TeaTime-verzorgingsconcept is volledig gebaseerd op de natuurlijke actieve werkstof Groene Thee Extract. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de positieve effecten van Groene Thee hoofdzakelijk te danken zijn aan de Polyfenolen. Dit zijn natuurlijke Groene Thee ingrediënten die ook bekend staat als tanninen (looizuur). Polyfenolen hebben een sterk anti-oxidatief effect. Daarbij bieden Polyfenolen zowel bescherming tegen bacteriën als tegen virussen op de huid.
Polyfenolen, de hoofdwerkstof van

Reinigen - tonic - epileren - verwijderen onreinheden - ampul - masker - massage

Pasion rose

90 min

Passion rose treatment 

Effect: een volle zachte huid voor een stralende blik.

Passion rose behandeling is een anti-aging wellness beleving met een heerlijke rozengeur. een volle zachte huid voor een stralende blik.
De roos is een wonderbaarlijke, aromatisch geurende actieve werkstof die al duizend jaar bestaat de roos kalmeert, regenereert en zorgt voor balance. Dankzij haar wonderbaarlijke aroma zal u vanaf het begin van de passion rose behandeling geheel ontspannen zijn. Deze bijzondere werkstof zal zorgden voor een onvergetelijke ervaringReinigen - peeling - epileren - verwijderen onreinheden - tonic - serum - aroma rose oil - massage -masker - spray - afsluitende verzorging 

Vitamine C

90min.

Vitality face vitamin C treatment 

Effect: verstevigend, vitaliserend
is een revitaliserende voorjaars-behandeling.

Natuurlijk mag deze behandeling het gehele jaar door gegeven worden als de huid daar behoefte aan heeft. Een echte oppepper voor de huid in ieder seizoen!
Verstevigende vitaminen zorgen voor een heldere en mooie teint. Vitaliserende behandeling voor een langdurig frisse huid.

Reinigen - epileren - peeling - verwijderen onreinheden - tonic - ampul - massage - afsluitende verzorging

AHA fruitzuur

60 min.

AHA Short effect facial
 

Effect: fijnere huidstructuur, verminderen fijne lijntjes, betere hydratatie, gladde huid, doffe huid verfrist, aanmaak collageen.

Een mooie en stralende huid in 30 dagen dankzij 3 korte effectieve behandelingen in de salon, deze behandeling is gebaseerd op fruitzuren, deze behandeling wordt ingezet voor een mooiere en gezonde en gladde huid. De fruitzuren dringen diep in de huid en zorgen voor een versnelde afschilvering van de hoornlaag waardoor er een betere doorbloeding ontstaat en een versnelde aanmaak van nieuwe cellen. Deze behandeling stimuleerd de celvernieuwing waardoor uw huid stralender wordt, beter gehydrateerd en er een fijnere huidstructuur ontstaat.
3 korte effect behandelingen in 30 dagen, waarbij u thuis de behandeling voortzet middels het gebruik van de juiste producten, hierover ontvangt u in de salon een advies op maat!

Reinigen - diepte reiniging - neutraliser - theromasker - ampul - masker - afsluitende verzorging 

Micro needling

75 min.

Micro needling behandeling

Effect: huid zal zich herstellen en vernieuwen, er is nieuw collageen aangemaakt en de huid wordt strakker, gladder en steviger.

Vermindering van rimpels, Poriën worden verfijnd ,De huid wordt gezonder en daardoor weerbaarder, Stimuleert de doorbloeding, Littekens worden gladder, minder zichtbaar en egaler.
De behandeling is zeer geschikt voor huidverbetering en verstrakking van de huid. De huid wordt vernieuwd zonder dat de bovenste huidlaag beschadigd wordt. Hierdoor kunnen er op een natuurlijke wijze veel huidverbeteringen bereikt worden. Na verloop van tijd zult u merken dat de huid steviger en gladder wordt.
Het apparaat heeft zeer fijne naaldjes waarmee als het ware kleine kanaaltjes in de huid worden gemaakt. Door deze kanaaltjes kunnen tot wel 80% meer werkstoffen dieper in de huid opgenomen worden. De reactie van ons lichaam hierop is de activatie van het natuurlijke wondgenezingsproces.

PRX-behandeling

30 min.

PRX behandeling

Effect:

anti-aging behandeling!

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster is een nieuwe, unieke formule en werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skin boosters. De gepatenteerde formule, een combinatie TCA met waterstofperoxide, geeft de huid direct een intense boost.Skin Booster:

revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost.

Na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger en helpt denatuurlijke glansvan dehuidte herstellen.


Anti-aging formule:

voor de verouderde en verslapte huid geeft PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster een optimaal effect in kuurverband. Nagemiddeld 4 behandelingen verbetert het uiterlijk en de textuur van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect stabiliseert voor 6 tot 8 maanden.


PRX-T33 werkt bovendien optimaal in synergie met andere cosmetische behandelingen zoals mesotherapie, microneedling, injectables, PRP, draadlift etc.


Nabehandeling & effect-versterkend:

de WiQo Dermocosmetic Home Care producten helpen de huid na de behandeling te herstellen en te verzorgen en versterken het effect van de behandeling.


Hoe werkt het?
De belangrijkste actieve componenten zijn waterstofperoxide (H2O2), trichloorazijnzuur (TCA) en kojinezuur. De stoffen werken op cellulair niveau op elkaar in en geven de huid een ongekende bio-revitalisatie zonder de huid te beschadigen. Een belangrijke voorwaarde voor huidige cliënten!


Het geheim ligt in een unieke samenstelling door TCA te combineren met H2O2op een zeer nauwkeurigPH-niveau. TCA en H2O2in PRX-T33 passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken verschillende diepten. De TCA stimuleert de fibroblast groeifactoren zonder de huid te beschadigen, terwijl H2O2de eiwitten in de lichaamscellen activeert.