LICHAAM & WELLNESS

Mahayana

75min.

Mahayana treatment 75 min Wellness behandeling


Ervaar het oude Bhutan met onze Mahayana Treatment. Tijdens deze behandeling word je gereinigd en gemasseerd met de Warme mani stones. Na de reiniging en de massage wordt jouw huid verzorgd met de verzorgende Mahayana producten zodat je als herboren onze salon verlaat. 

Uyuni

75 min

Uyuni treatment 75 min  Wellness behandeling


Tijdens onze traditionele Uyuni Treatment wordt er behandeld met Uyuni bundeltjes. Dit zijn bundeltjes gevuld met zout afkomstig uit de Salar de Uyuni. Met deze bundeltjes worden je spieren los gemasseerd. Er wordt gescrubd met een lavaklei gecombineerd met een pakking.
Tevens wordt de huid verzorgd met de traditionele uyuni verzorgingsproducten 

Cylon 

75min.

Cylon treatment 75 min  Wellness behandeling


Tijdens deze behandeling wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van sheabutter, wat voedend is voor de huid. Naast een reiniging met shower foam en een massage met sheabutter, word je ook gescrubd met een milde seasalt bodyscrub. Het enige dat overblijft is een zijdezachte huid. 

Mini massage

30min.

Rug 30 min Massage & reiniging


De nek- schouder- rug massage is zeer geschikt voor mensen die een kantoorbaan hebben. Het hoofddoel is het verbeteren van de lichamelijke functies en het verminderen van vermoeidheid en stress. Het werkt uitstekend tegen hoofdpijn, rugpijn en een stijve nek. Zeer lekker in combinatie met de infraroodbehandeling. Tijdens deze rug behandeling word de huid gereinigd en een ontspannende rugmassage.

Relax massage

60min

Rug 60 min Rugmassage, reiniging & scrub 


De relax rugmassage vermindert vermoeidheid, helpt u ontspannen en bouwt uw energie weer op. Meestal gaat het hier om een zachtere massage, maar als klant kunt u hierin ook zeker uw voorkeur aangeven. Tijdens deze behandeling word je gereinigd daarna een heerlijke scrubt en een ontspannende rug massage

Infra rood 

30min.

Infraroodpakking 30 min


Een diepwerkende en ontspannende ervaring voor de spieren. Infrarood heeft een positieve uitwerking op het gehele lichaam en is geschikt voor jong en oud! Een diepwerkende en ontspannende ervaring voor de spieren. Infrarood heeft een positieve uitwerking op het gehele lichaam voor jong en oud.

Het bevorderd de afvoer van afvalstoffen/ Ontspant/ Stimuleert de vetverbranding/ Bevordert het immuunsysteem / Soepele gewrichten / Goede huidfunctie / Goede nachtrust / Verbeterd de elasticiteit van het collageenweefsel/ Verbeterende doorbloeding