VERVEN & HARSEN

wimperverven

Verven van de wimpers is een mooie manier om de wimpers een natuurlijk uiterlijk te geven.

Er komt anders dan bij mascara geen laagje om de wimpers. maar kleuren alleen de haartjes.

Het grote voordeel van verven is dat de aanwezige haren veel zichtbaarder zijn waardoor de wimpers er voller en de ogen er veel sprekender uitzien. Bovendien hoef je met geverfde wimpers niet bang te zijn voor uitlopen en is verven ook de oplossing voor mensen met gevoelige ogen.

 

De houdbaarheid van de kleur hangt af van je huid, je huidverzorgingsroutine en hoeveel zon je huid te verduren krijgt (de zon heeft namelijk een blekend effect).De kleur zal vervagen na ongeveer 4 tot 6 weken.  Deze behandeling is waterproof dus ideaal voor als je op vakantie gaat.  

wenkbrauwen verven


Met het verven van je wenkbrauwen kun je de kleur en (optische) volheid van je wenkbrauwen op een semi-permanente manier veranderen. Het is een van de snelste manieren om je wenkbrauwen een dikkere, natuurlijk uitziende uitstraling te geven.

Als je je wenkbrauwen  laat verven wordt er een  semi-permanente kleurstof gemengd in de gewenste kleur.

De meeste wenkbrauwverf zal maximaal drie weken goed blijven zitten, maar dit hangt ook af van je huid, je huidverzorgingsroutine en hoeveel zon je huid te verduren krijgt (de zon heeft namelijk een blekend effect). De meesten laten het verven van hun wenkbrauwen dus iedere maand een keer doen. 

wenkbrauwen epileren

Waxen is een snelle ontharingsmethode om je wenkbrauwen in de perfecte vorm te krijgen. Je geniet van een langdurig resultaat, want de haren worden met wortel en al verwijderd, waardoor de haren ook nog eens dunner terugkomen

wij proberen jouw wenkbrauwen zo symmetrisch mogelijk te maken.
Tijdens het waxen worden er aan de onderkant, bovenkant en tussen de wenkbrauwen haren verwijderd.

Het epileren van wenkbrauwen kun je het best door de schoonheidsspecialiste of iemand met ervaring laten doen. Wanneer je de wenkbrauwen niet goed epileert, kunnen deze blijvend van vorm veranderen

bovenlip harsen

Het harsen van de bovenlip wordt met name toegepast om de donkere, opvallende haartjes te verwijderen.  De haartjes worden met wortel en al verwijderd, waardoor ze enkele weken wegblijven.

Voor mensen met een overgevoelige huid kan dit daarom onprettig aanvoelen. De eerste keer dat je deze methode toepast kan een beetje gevoelig zijn. Naarmate je vaker harst zal dit minder worden.

kin harsen


Het harsen van de kin wordt met name toegepast om de donkere, opvallende haartjes te verwijderen.  De haartjes worden met wortel en al verwijderd, waardoor ze enkele weken wegblijven.

Voor mensen met een overgevoelige huid kan dit daarom onprettig aanvoelen. De eerste keer dat je deze methode toepast kan een beetje gevoelig zijn. Naarmate je vaker harst zal dit minder worden.

gezicht harsen

Bij deze behandeling wordt het hele gezicht geharst. De haartjes van de boven- en onderlippen, haargrens en bakkebaard worden allemaal verwijderd. De hars die onze schoonheidsspecialisten gebruiken is speciaal voor gevoelige huid. 

oksels harsen

Een waxbehandeling geeft een glad en schoon resultaat. Je oksels zijn nog nooit zo zacht geweest. Door het waxen van je oksels zal je merken dat je minder last hebt van transpiratiegeur. Dit komt omdat transpiratie niet kan hechten aan de achtergebleven haartjes waardoor de geur ontstaat.

Het haar moet minimaal een halve centimeter lang zijn om het beste resultaat uit de (eerste) waxbehandeling te halen.

rug harsen

Veel mannen willen die vervelende en ontsierende rugharen wel kwijt. Vooral in de zomer, op het strand of tijdens de vakantie. Rug harsen is een ideale manier van tijdelijke haarverwijdering omdat je langere tijd haarvrij kunt zijn

benen harsen

Ben jij die harde stoppels na het scheren ook zo zat? Dan is harsen een goed alternatief. In tegenstelling tot scheren verwijder je met harsen de haar vanaf de wortel, met een zijdezachte huid als resultaat. Je haren blijven na het harsen langer weg en groeien bovendien zachter terug. Zo heb je nooit meer last van die vervelende stoppels!


  • Harsen onderbenen, duur: ± 30 min. 
  • Harsen onder- en bovenbenen, duur: ± 50 min. 

bikinilijn harsen

een waxbehandeling van de bikinilijn zorgt voor een volkomen gladde huid zonder rode bultjes of ingegroeide haartjes én de haren blijven langer weg. Na het bikinilijn ontharen met wax geniet je +/- 2 weken van een volledig haarvrije bikinilijn.